Volvo pune siguranta pe primul loc

0
40
volvo

Compania Volvo nu sta pe loc si incearca sa se dezvolte si sa raspunda cerintelor oamenilor din societatea in care traim. Se stie de mult timp ca Volvo sunt printre cele mai sigure masini si se pare ca acestia uimesc din nou prin caracteristica ce tine de siguranta pe care o ofera clientilor lor. Volvo a pus pe primul loc siguranta pasagerilor, iar astazi Volvo a pus in prim plan siguranta copilului care calatoreste cu masina.

Excellence Child Seat este un sistem nou, care reuseste sa ofere confort, dar si siguranta deosebita copilului, in timpul calatoriei sale. Asadar, scaunul copilului va fi montat pe locul din fata, din dreapta soferului, si poate fi ajustat printr-o apasare de buton. Scaunul are capacitatea de a se deplasa, de a se roti si chiar de a se culca, astfel ca, bebelusul va dispune de cele mai bune conditii de siguranta, pe care Volvo le ofera in timpul calatoriei.

Perfect pentru copii

Conform studiilor realizate recent de compania producatoare de masini, se pare ca cea mai sigura cale de a transporta un copil cu o varsta mai mica de 4 ani este cu spatele, invers directiei de mers. Si pentru ca pune siguranta pe primul plan, Volvo a trecut la treaba si au creat scaunul special pentru copii.

Asadar, parintii pot aseza copilul pe scaunul din fata si il vor asigura cu centurile atasate de scaun, dupa care, printr-o apasare de buton pot intoarce scaunul copilului, fiind in deplina siguranta. Prin aceasta metoda se ofera sansa ca adultul care sta pe bancheta din spate sa aiba contact direct cu bebelusul, oferind o supraveghere mai buna. Gandit pentru bebelusi, Volvo ofera un loc special sub scaun, unde se pot depozita lucrurile copilului.

Volvo anunta ca acest sistem este inca la nivelul de concept, iar deocamdata nu poate fi comandat. Se pare ca va fi disponibil pentru noul model SUV XC90 Excellence si ajunge la o suma de 50.000 de dolari, fiind o varianta imbunatatita a modelului actual XC90.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ