Vreau sa imi fac cadou,un cadou de Craciun

21
11

Fiindcă se apropie Crăciunul, vreau şi eu să imi fac cadou, un cadou frumos de Crăciun, că dacă eu nu îmi fac ,altcineva nici atâta.Nu prea am bani că de’h e criză ce să-i faci, şi am zis să caut un concurs ,unde să câştig ceva prin intermediul blogului ,nu am căutat prea mult că am şi dat de unul organizat de TopKiss, un concurs foarte interesant cu premii şi mai interesante .
Citind pe acolo ce trebuie sa fac ,ca să câştig şi eu ceva, am început să răsfoiesc site-ul care este foarte bine organizat, şi are un conţinut plăcut, pe TopKiss ve-ţi găsi de la filme online , muzică noua la muzică online.Şi mă gândesc, poate vreţi şi voi să vă faceţi cadou, un cadou de Crăciun aşa că puneţi-vă pe scris pentru că este foarte simplu .
Premiile sunt reale cel puţin telefoanele deoarece le-am văzut la webcam, erau in ţiplă şi nu cred că sunt deja uzate :)

Date privind concursul:

Fiecare participant are obligaţia să adauge pe blogul lui un articol privind site-ul www.topkiss.ro .

-neapărat adăugarea următoarelor link-uri în articol:

** http://www.topkiss.ro cu titlul MUZICĂ NOUA
** http://www.topkiss.ro cu titlul FILME ONLINE
** http://www.topkiss.ro cu titlul MUZICĂ ONLINE

-pentru validarea articolului va trebui ca articolul tău să aibe peste 200 de caractere.
-scrise clar, codat corect şi fără atribuire nofollow
-părerile proaste şi părerile bune despre site, noi le vom lua în considerare şi pe viitor îl vom aduce cât mai pe placul utilizatorilor.

Detaliile despre premii sau poze cu premiile găsiţi şaAICI sau la Y!M ro.topkiss

Eu aş prefera să câştig un telefon mobil că ăsta pe care îl am acum a început să cedeze, dar nici bani aceia nu i-aş refuza .

21 COMENTARII

 1. Citez din regulament: Castigatorii vor fi decisi in urma jurizarii articolelor inscrise in concurs. Din juriu fac parte Blogatu, Neydamn si un reprezentant al siteului nostru!

  Multa bafta!

 2. […] casă!, megabacau.blogspot.com – a scris New Years Eve 2011, val33ntyn.info – a scris Vreau sa imi fac cadou,un cadou de Craciun si Zapada si brazi de Craciun pe desktop + si-a adugat un script care produce fulgi de nea pe al […]

 3. Ba prietene oricum nu castigi nimica :-j
  Doar daca ai calcat in ceva :))

  _______
  Doar stii ce eu glumesc mereu cu tine :))

LĂSAȚI UN MESAJ