Vrei o cariera in videochat, dar nu stii ce presupune? Manequeen iti spune tot ce trebuie sa stii!

0
166
sursa: manequeen.ro

Se spune ca daca faci ceea ce iti place, nu vei lucra nici macar o zi in viata. Si, asa si este: nu exista foarte multi oameni care merg la munca cu bucurie, dar, cu toate acestea, exista un procent relativ mic de persoane care pot spune ca intr-adevar, le face placere sa ajunga la locul de munca. Printre job-urile care ofera cele mai bune conditii de munca se numara si videochat-ul, fiind descris ca un job relaxant, ce poate creste veniturile unei persoane semnificativ.
Probabil ca ti-ai spus, macar odata, ca nu vei ajunge sa lucrezi niciodata ca model de videochat, insa, inainte de toate, lasa-ma sa iti explic ce inseamna aceasta meserie: videochat-ul este stigmatizat in societatea in care traim, mai ales in Romania si, de aceea, nu e de mirare ca si tu ai o impresie generala negativa despre acest domeniu. In primul rand, trebuie sa intelegi ca videochat-ul reprezinta o forma de socializare si comunicare in mediul online, cu ajutorul careia vei ajunge sa cunosti o multime de oameni din intreaga lume.

sursa: generalul.eu

Videochat, prin definitie, este o forma de comunicare ce s-a dezvoltat recent, in urma progresului tehnologiei ce a caracterizat lumea mileniului III si, daca ai avut vreodata o conversatie online pe Skype, Facebook sau Yahoo Mesenger, inseamna ca ai incercat o anumita forma de videochat. Insa, spre deosebire de aceasta forma traditionala de video conferinta, o cariera in videochat genereaza un castig semnificativ de bani.

De ce sa incerci sa lucrezi in videochat?

 

sursa: manequeen.ro


In primul rand, asa cum probabil bine stii, cel mai mare avantaj este dat de aspectul financiar: odata ce lucrezi ca model de videochat, nu vei mai avea niciodata grija situatiei tale economice, astfel ca vei ajunge sa te rasfeti si sa iti faci orice placere de care nu ai putut avea parte pana in prezent. Dar, pe langa castigurile semnificative de care vei beneficia de pe urma unui job in videochat, vei avea parte si de un program flexibil– poti chiar sa si lucrezi de acasa-, dar si multe training-uri de frumusete si auto-cunoastere, prin intermediul carora vei ajunge sa inveti cum sa iti pui calitatile in valoare.

Videochat la Manequeen

Daca te tenteaza o cariera in videochat, iti recomand sa o incepi la studio-ul Manequeen, si iti spun si de ce: Manequeen este primul studio de videochat din Romania care schimba total modul in care se face videochat. De asemenea, odata ce ai calcat pragul studio-ului, vei fi respectata, rasfatata si tratata ca un model fashion, cu sedinte foto, cursuri de machiaj, de frumusete etc.

 

Manequeen stie cum sa iti accentueze frumusetea si sa o puna in valoare, datorita dotarilor tehnice de care dispune: calculatoare noi, webcam-uri HD, lumini de studio sau alte amenajari uimitoare care sa iti puna eleganta in valoare. Asadar, pentru ca totul sa decurga excelent intre tine si admirator, tot ceea ce trebuie sa faci este sa te folosesti de farmecele tale personale, in timp ce echipa se va ocupa de detaliile tehnice.


Ce inseamna sa fii model la Manequeen?

Manequeen apreciaza frumusetea si eleganta si, din aceasta cauza, iti ofera orice ai nevoie pentru ca tu sa poti pune in valoare calitatile tale, intr-un ambient cat mai relaxant. Nu trebuie sa te gandesti ca e nevoie sa se elibereze un post pentru a putea sa te angajezi, deoarece Studio Manequeen face angajari constant, punandu-ti la dispozitie proceduri simple, rapide si eficiente.

4 pasi simpli de urmat daca iti doresti sa devii model Manequeen


  1. Incepe cu un telefon sau un mesaj text
    – Manequeen.ro dispune de un formular in mediul online- un fel de mini interviu- si, dupa ce il vei completa, manager-ul de la Resurse Umane te va contacta, astfel incat, impreuna, sa stabiliti o zi pentru interviu. Odata discutia incheiata, Manequeen iti va trimite un mesaj text cu datele si adresa studio-ului, astfel incat tu sa ii gasesti mai usor.
sursa: manequeen.ro

  1. Prezentarea studio-ului
    – Odata ce ai stabilit interviul, vei fi nevoita sa mergi la sediul studio-ului, unde vei fi intampinata numai de fete amabile, care iti vor face o prezentare generala a studio-ului dar si a locului de munca, astfel incat tu sa poti sa te convingi de eleganta conditiilor puse la dispozitia ta.
sursa: manequeen.ro
  1. Odata ce ai trecut de interviu si ai fost acceptata, studio-ul de videochat, Manequeen, te va invita la o sedinta foto personalizata, alaturi de o fotografa profesionista- care, de altfel, iti va dezvalui mai multe secrete din tainele videochat-ului.
sursa: pinterest.com
  1. Felicitari! Esti model Manequeen! Acum ca faci parte din echipa, poti incepe programul pentru a-ti castiga banutii. Nu trebuie sa ai emotii in prima zi de munca, deoarece vei avea alaturi de tine un team leader, care iti va fi alaturi tot timpul si te va sprijini cu o multime de sfaturi avantajoase pentru tine.


Care este programul?

La Manequeen, ai avantajul de a lucra in trei ture, respectiv: dimineata- de la orele 06:00 pana la 14:00; dupa masa- de la 14:00 si pana la 22:00; si de noapte- de la 22:00 la 06:00. Astfel, un job de model de videochat nu e cu nimic mai diferit fata de un altul obisnuit: lucrezi opt ore pe zi, cu pauza de o ora si jumatate.

Se poate face videochat si de acasa?

 

sursa: manequeen.ro

Sigur! Daca esti una din persoanele care tine extrem de mult la comoditatea sa, studio-ul de videochat Manequeen iti pune la dispozitie sansa de a lucra chiar din intimitatea casei tale. Asadar, fiind un studio cu contracte negociate preferential cu unele site-uri partenere din lume, Manequeen iti poate oferi si aceasta sansa unica si comoda.

Este videochat-ul un job legal?

 

sursa: manequeen.ro

Bineinteles! Nu trebuie sa pleci urechea si sa te increzi in zvonurile pe care le auzi de la diverse cunostinte. Studio-ul Manequeen respecta in totalitate reglementarile privind Codul Muncii, astfel incat tu sa beneficiezi si sa te bucuri de drepturile si protectia muncii atunci cand lucrezi pentru ei. Asadar, poti avea incredere ca, odata angajata ca model la Manequeen, studio-ul isi va face datoria fata de tine si fata de stat, achitand toate taxele impuse.

Blogger: Cristina M.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ