Vrei o saltea buna ?

6
97

Atunci iti recomand saltele pat produse de fabrica Saltex. O gama larga de saltele de toate dimensiunile si la preturi accesibile. Pe Expert-saltele.ro gasiti:

Saltele saltex aici gasiti toata gama de saltele saltex la preturi bune, chiar mai bune decat cele afisate pe site-ul fabricii. De la saltele ORTOPEDICE (saltele pe plasa de arcuri, cunoscute de catre cumparatorii fara cunostinte in domeniu, si sub denumirea de saltele relaxa), SUPERORTOPEDICE, la saltele POCKET SPRING (cu arcuri impachetate separat) si saltele MEMORY FOAM (pe baza de spuma poliuretanica cu memorie). Preturile pentru saltelele din gama saltex, au un raport calitate/pret foarte bun.

Livrarea se face la nivel national, transportul fiind gratuit pentru clientii din Bucuresti si contra-cost pentru restul tarii(tarifele sunt afisate pe site, in sectiunea de Livrare&Returnare)

De ce ai nevoie de o saltea buna ?

Trebuie sa te gandesti ca o treime din viata ti-o petreci dormind si ca in tot acest timp ai nevoie de un somn linistit pentru a fi fresh dimineata pentru serviciu/scoala. Gandeste-te la o saltea pe care sa iti faca placere sa dormi, o saltea de calitate, aleasa cu grija.

6 COMENTARII

  1. Asta chiar am nevoie ca la cat muncesc si la cat stau la calculator….doar ca nu prea am avut timp sa ma duc sa-mi caut un pat si o saltea pe masura dar cum ma linistesc am s-o fac….or avea punct de lucru in Bucuresti? cei de mai sus!?

  2. pt.uz personal am adus din it.cateva saltele memorii(am lucrat in fab.de materasse)cum viata mi-a aratat si cea mai urata parte a ei incerc ,caut sa le vand.masura 1,60/ 2,oo m este masura standard.informativ.pretul de fab.este 400 e.pe piata este 700 e.eu le dau cu 12milioane bani vechi.lucrand in domeniul stiu care marca este de buna calitate sau mai putin buna, lyly bv,tel.0732785465

LĂSAȚI UN MESAJ