Weekend-uri de vara

0
11

Da, stiu, e mijlocul saptamanii, toata lumea lucreaza (inclusiv eu) si toti o sa-mi spuneti ca sunt nebun ca va torturez ca si cu picatura chinezeasca pentru ca mai e mult pana la weekend. Sincer insa nu am cum sa ma abtin. Astazi am vazut un termometru care la umbra arata 26 de grade celsius si mergand spre birou, parca mi-am luat foc instantaneu.

Da, desi aglomerat atunci cand vorbim de circulatie, orasul este plin de viata si parcurile aglomerate nu sunt o problema ci o stare de bine. As fi in stare ca in fiecare zi de vara, sa stau macar o ora in parc. Nu stiu, parca vara se intampla atat de multe incat nu-ti mai dai seama de ce vrei sa faci, de ce ti-ai propus sa faci si de ce uiti sa faci.

Astazi mi-am facut timp sa privesc un meci aprins de table intre doi batrani, sa stau 20 de minute pe o banca, la o cafea, in compania unor oameni frumosi si sa privesc la copiii neastamparati care vor neaparat sa raceasca de la apa unei fantani arteziene.

Un gust amar oarecum avand in vedere ca in mai putin de o ora am vazut si facut astea iar dupa 10 minute, eram deja la birou. Totusi, nu-mi pare rau cand stiu ca vine weekend-ul si e o placere.

Vineri seara: relaxare la o bere, pana dupa miezul noptii. Cel mai probabil pe o terasa, cu prieteni buni.

Sambata: trezire de dimineata, doar pentru a lenevi o zi intreaga la o piscina. Apa, soara, ochelari, limonada si muzica buna.

Duminica: trezire la amiaza, gratar, bere si voie buna alaturi de aceiasi buni prieteni.

Cam asa se va desfasura urmatorul meu weekend si poate ca multe alte weekenduri de acum in colo. La voi cum sunt weekend-urile de vara?

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ