WordPress 3.0.4

14
9

In preajma sarbatorilor de iarna wordpress ne-a pregatit un upgrade la versiunea 3.0 si anume 3.0.4, am facut si eu acest upgrade , dupa cum spui ei este un upgrade de securitate si se refera la „core security bug in our HTML sanitation library, called KSES”. Nu ma pricep foarte bine la ce se intampla in background-ul unui site dar din ce m-am informat si eu pare un update important, securitatea pe primul loc, traiasca wordpress .

14 COMENTARII

  1. pe mine nu ma fascineaza upgrade-ul pt ca am facut o data si am intampinat probleme si abia am reusit sa le rezolv impreuna cu echipa de la ssnet.ro de unde detin resselerul…deci…ma duc pe versiunea pe care sunt acum…

  2. ai facut bine ca ai optat pentru varianta de update, ultima gherla de securitate descoperita in wordpress este destul de nasoala si se poate exploata remote, cu alte cuvinte s-ar putea sa se trezesti cu site-ul spart si cu cineva din exterior cu drepturi de admin pe blogul tau :)

  3. Versiunea de wordpress ce o ai instalata nu se prea dezvaluie si incerci sa o ascunzi deoarece unele au buguri si s-ar putea sa ai „surprize” neplacute.

LĂSAȚI UN MESAJ