Yahoo dezamăgeşte oameni !

34
18

Alaltăieri seară când am ieşit după messenger am lăsat id-ul meu perfect normal. Ehh ieri dimineaţă când eram la informatică am încercat să intru pe messenger pentru că aşteptăm un răspuns de la cineva. Şi ce credeţi ? Nu am putut. Chiar dacă băgăm parola corectă el tot zice că nu e parola aia. Am lăsat-o baltă şi am crezut că are ceva calculatorul de la şcoală dar şi acasă face la fel. Încercând să îmi schimb parola tot îmi dă eroarea de mai jos.

Şi nu pot să scap de eroarea aceasta. Azi m-a sunat şi o verişoară cică i se întâmplă la fel. Oare ce s-a întâmplat cu yahoo ?

În fine eu mi-am făcut alt id şi acum adaug id-urile pe care le aveam pentru că sunt salvate toate la arhive că altfel pierdeam vreo 300 de id-uri. Dacă vrea cineva noul id să zică şi îl trimit pe mail.

34 COMENTARII

 1. Vali, ce-ar fi sa treci la GMAIL. Si mie mi-a fost „scarba” de GMAIL acum vreo 2 ani cand am trecut la el, dar o sa constati ca merge mult mai ok si e si mai „pro” decat yahuhuhuh.

  PS: Multumim pentru „Anti-Captcha”! :)

 2. Ce eroare iti da mai exact? ar putea fi contu’ blocat, nu parola gresita…
  Contul se „blocheaza” atunci cand incerci de prea multe ori sa te loghezi pe mess si gresesti parola sau daca incearca cineva sa o „afle” folosind brute-force hacking…
  Daca contul e blocat de obicei isi revine in 24/48 de ore deci nu te ingrijora, am patit-o si eu de vre-o cateva ori… :P

 3. Nu am patit niciodata asa ceva. Imi merge si mailul si messengerul perfect, iar parola mi-am schimbat-o de curand (mi-o schimb o data la doua luni cam asa, din motive de securitate).

 4. Nu am avut probleme cu yahoo niciodata.. dar se poate sa se mai intample..au multe servere si se mai strica si ele… Oricum nu e placut sa patesti asa ceva.

 5. Şi eu am pătit chestia asta, pe 7 mai !!! Şi nici în momentul nu s-a deblocat. Din ce am înteles este o problemă de la yahoo, defapt acel… *Cannot reset the pass…* este o eroare…

  Valentin şi cei care mai doresc să aiba un user în plus, daţi-mi add la yo.ciprian , noul meu id… merci mult! :)

LĂSAȚI UN MESAJ