Yahoo! Messenger 11.5 acum si in limba romana

37
17

Yahoo! a anuntat pe Blogul Oficial al companiei, lansarea celei mai recente versiuni a programului Yahoo! Messenger – 11.5. Printre noutati se numara posibilitatea de folosi programul in limba romana, anunta dezvoltatorii.

Cea mai importanta schimbare adusa in Mesenger 11.5 este legata de organizarea conversatiilor. Astfel, in noua versiune utilizatorii vor putea utiliza o singura fereastra de discutie pentru multi-chat cu prietenii.

De asemenea Yahoo! afirma ca a imbunatatit si protectia impotriva spam-ului. La acest capitol utilizatorii au la dispozitie optiunea de a ignora multiple request-uri printr-un singur click. Nu in ultimul rand, Yahoo! Messenger 11.5 aduce nu mai putin de 70 de jocuri sociale, printre care Backyard Monsters si Township.

Noul Messenger introduce si functia Smart Archiving – prin care veti putea organiza si pune in categorii separate conversatiile mai vechi pentru a le gasi mai repede in cazul unei cautari. Iar daca folositi des emoticonurile, noul Yahoo! Messenger promite un acces mult mai facil la ele.

De departe, cea mai importanta noutate pentru utilizatorii din Romania este adaugarea limbii romane in lista oficiala a aplicatiei.

Puteti descarca Yahoo! Messenger 11.5 de AICI.

Sursa:

www.hit.ro

37 COMENTARII

  1. Îl am şi eu, şi sunt mulţumit de ultima versiune, fiindcă nu mai este nevoie să am desktopul plin de chatbox-uri, astfel am toate conversaţile într-un singur chatbox.

  2. Da-l dracului de mess ca nu imi mai instalez nici unul de ma enervez tare. Azi mi-au aparut tot felul de statusuri tampite pe messu meu si tot felul de requesturi in lista.

    Se tampesc si astia, au chef de glume. Ce idioti.

  3. Am si eu 11.5 messenger si imi place foarte mult mai ales partea cu printscreenul. Nu mai trebuie sa ma obosesc sa fac un print dupa aceea sa copiez in paint. Asta e bine. Dar nu stiu de ce eu nu am in romana? Nu am gasit sa fie in romana, e tot in engleza. E ceva update in plus pe messenger ca sa iti fie in romana? Sunt chiar curios cum arata Yahoo in romana.

  4. Funcţii multe şi stupide, adăugate doar pentru a mai face un update nou programului. Eu sunt de părere că Y!M 8 a fost şi este cel mai bun, deşi am instalat versiunea 10 a programului.

  5. Interesant, dar eu am rămas la o versiune anterioară. Nu mi-a plăcut faza cu toate discuţiile în aceeaşi fereastră, sunt prea obişnuit cu discuţii individuale.

LĂSAȚI UN MESAJ