Ziua tatalui meu – momentul special

0
17

Astazi a fost ziua tatalui meu, cu ocazia zilei de nastere, insa si-a chemat mai multi colegi de-ai lui care si-au facut vreo inca 2-3 persoane ziua, ca erau mai multi luni. Destul de ciudat, dar nu avem ce sa spunem. Pentru ca eu azi-noapte nu am inchis un ochi, pentru ca am stat si am cautat cateva chestii pe google, pentru ca vreau sa ma pun putin pe promovarea blog-ului http://www.val33ntyn.info, sa il mai fac si pe el sa mai urce, sa nu mai stea asa, de parca nici nu ar mai fi, nu prea am avut timp sa stau sa fiu la picioarele lui, sa il ajut sa faca ce mai era de facut.

Nu doar asta era, ca eram obosit, ci si simplu fapt ca aveam de lucru la pc, cu promovarea blog-ului si cu multe alte chestii. Plantutele mele vreau sa spun ca o parte din ele, deja au avansat destul de multe, dar o parte mai ales cand le-am scos afara, la umbra chiar, parca zici ca au lesinat. Este bine spus, ca de murit nu au murit, cum s-ar putea sa spuna multi de altfel, pentru ca le dau cu o substanta speciala si ajuta la chestii de genul asta. Acum e acum, pentru ca nici nu mai stiu ce sa zic cu ele, pentru ca nu imi plac deloc cum au luat-o, si parerea mea este ca semintele astea sunt de vina.

Am luat boxele mele, amandoua chiar, doua boxe de 500w fiecare, si mixerul cu amplificare si le-am dus afara. Nici nu am dat drumul bine la muzica, ca vecina ca vrea sa o culce pe fetita ei mica. Eu nu stau in oras, stau la vreo 5-10 km de oras, asa ca hai fratilor ce sa mai zicem daca nici aici nu putem asculta muzica, ca doar na este ziua la cineva, nu am eu nebunii sa ascult muzica. I-am spus pe un ton foarte calm ca muzica nu o sa o inchid pentru ca este ziua tatalui meu, si ca va trebui sa le pun muzica, dar o sa incerc sa o dau mai incet. Nu a mai zis nimic, a plecat si dusa a fost ca a fost putin suparata, dar nu ma intereseaza, ca asa au fost mereu. Are ceva cu mine, toti vecinii asculta muzica si numai mie imi zici. Adica e vorba de asta ? chiar ma supar. Nu sunt un cocalar, sa ascult manele, pur si simplu pun muzica de petrecere, sau muzica de tip radio hits.

Le-am si cantat, si la pian si la orga, chiar le-au placut, si a fost emotionant, mai ales cand am cantat Titanic si o melodie de Richard Clayderman. A fost o atmosfera pe cinste, dar pentru ca mi-a fost cam rau si am avut si putina treaba, nu am putut participa la toata petrecerea.

Multi inainte, ii spun si eu la multi ani, daca cineva doreste sa ii transmita la multi ani o poate face, ca nu e nici un bai :D.

De Cosmin Col

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ