Cum sa fi indexat in google rapid si simplu

2
41

Zilele trecute m-am confruntat cu o problema destul de mare, pentru ca am facut un magazin online si doream sa fie indexat chiar din prima zi. Nu am reusit din prima zi, dar din a treia zi deja site-ul meu incepuse sa fie indexat, ca intr-o saptamana sa urce deja in cautari. Citeam pe net diverse articole despre cum sa faci sa fi indexat mai repede, sa postezi link-ul tau in comentarii de blog-uri sau sa faci nu stiu ce treburi.Cea mai simpla metoda pentru a-ti indexa google site-ul rapid si simplu este sa iti inregistrezi site-ul la google webmaster si sa incerca sitemap.xml. Folosind aceasta metoda iti poti indexa site-ul in doar cateva zile. Eu am reusit sa imi indexez site-ul instantaneu folosind o metoda destul de cunoscuta. Am postat chiar pe site-ul val33ntyn.info un articol in care am atasat link-ul cu magazinul, iar in maxim 2 ore site-ul meu era indexat in google.

Poate parea de necrezut dar vorbesc foarte serios si chiar va recomand sa procedati asa. Totusi, aveti grija pe ce site-uri puneti articole cu site-ul vostru pentru ca riscati in loc sa va faceti bine sa o dati in bara. Eu va recomand sa apelati la blog-uri 100% legale fara prea multe advertoriale, care sunt indexate imediat si google bot de la google vine foarte repede.

Puteti incerca si metoda de a lasa un comentariu in articole, dar aveti mare grija pentru ca daca articolul devine prea spamat o sa aveti sansa de a fi penalizat de google. Inainte de a incerca sa indexati site-ul aveti grija sa postati cel putin 1-2 articole pe blog-ul sau site-ul vostru cu un minim de 500 de cuvinte, pentru ca este foarte important acest aspect si sa fie continut unic. Cel mai important aspect in indexarea rapida a site-ului il reprezinta numarul minim de 500 de cuvinte si continutul unic.

Imi aduc aminte cum inainte imi inregistram site-ul in top66 si imi indexa site-ul imediat cand foloseam acea metoda. Nu am mai folosit acea metoda pana atunci, dar nici nu as mai avea curajul, pentru ca voi avea sansa de a fi penalizat de google. S-au schimbat multe la google, printre care si algortimii de indexare. Tot ce am in acest moment este blog-ul val33ntyn care si-a recapatat pagerank-ul 4 si de care sunt foarte multumit. Nu vand articole decat la un pret foarte maricel, pentru ca prefer sa castig mai putini bani decat sa pierd tot blog-ul.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ